2017.10.09-től az új címünk:

1141 Budapest, Szugló utca 89.

Vet-Med-Labor


Cégünk 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy megfelelõ alapokat biztosítson a színvonalas állatgyógyászathoz. Az elmúlt évek során az igényekhez igazodva folyamatosan bővítettük a vizsgálati lehetőségeket, melynek köszönhetõen nagy gyorsasággal tudjuk oki diagnózishoz juttatni partnereinket.

Futárszolgálatunk segítségével az ország legtávolabbi szegletébõl is képesek vagyunk a minták összegyûjtésére és az eredmények 24 órán belüli közlésére.

A mintákat nagytelejsítményû modern automatákkal dolgozzuk fel, melynek eredményei saját fejlesztésû számítógépes rendszerünkbe kerülnek. A validálást követõen e rendszer automaikusan küldi ki az eredményeket faxon vagy e-mail útján a beküldõ partner részére, ezzel is növelve az erdményszolgáltatás gyorsaságát.

Pontosságunknak és gyorsaságunknak köszönhetõen egyre több gyógyszergyári kísérlet és külföldi megkeresés is történt, így 2007 szeptemberétõl elkészültünk ezen igények maximális kiszolgálására, melynek köszönhetõen immár több szomszédos országból is kapunk mintákat.

Dr. Hegedus György-Tamás
laborvezető